Kundrecensioner - 5 av 5

Thorne Research

Thorne Research är ett kanadensiskt företag som startade 1984 med att utveckla kosttillskott. Idag har Thorne Research expanderat och deras kosttillskott säljs över hela världen. Thorne ger ett löfte med deras produkter och det är att ta din hälsa till en ny nivå. Bolaget Thorne Research menar att en god hälsa alltid kan bli bättre och ingen ska bli begränsad av sin hälsa. Thorne Research har en vision om att erbjuda kosttillskott utan onödiga tillsatser och baserat på senaste forskningen inom nutrition.

 

Vårt utbud av Thorne Research

Vi är stolta återförsäljare av Thorne och erbjuder ett brett sortiment kosttillskott från varumärket Thorne. I vårt sortiment hittar du bland annat zink tillskott, D-vitamin (Thorne d 5000), magnesium, teanin som stimulerar produktionen av alfavågor i hjärnan, glutation som är vår mest kraftfulla antioxidant, C-vitamin, E-vitamin, multivitaminer av olika sammansättningar och vitaminer samt mineraler (och multi mineral) för att möjliggöra en optimal hälsa. Basic Nutrients 2 per dag från Thorne är exempelvis en heltäckande multivitamin av högsta kvalitet med de renaste, mest biotillgängliga råvarorna.

 

Att tänka på när du handlar kosttillskott från Thorne Research

Våra kroppar är lika olika på insidan som på utsidan och när vi investerar i kosttillskott bör vi vara medvetna om att bara för att ett tillskott av zink fungerar för din vän, så kan du behöva ha ett annat tillskott av zink för att hantera just dina zinkbrister. Söker du en probiotika för maghälsan har Thorne en som heter FloraMend Prime Probiotic. Det är en stabil och lättupptaglig probiotika för tarmfloran. Denna probiotika från Thorne är i en säker form som överlever matsmältningsprocessen och stärker bakteriefloran i tarmen. FloraMend används ofta i viktminskningsprogram.

 

NSF godkända kosttillskott från Thorne Research

Vi erbjuder även utvalda kosttillskott som är NSF godkända. Det innebär att kosttillskottet Thorne är certifierad av NSF® som dopingfritt kosttillskott. Dessa har bemärkningen NSF på produktbilden. Dessa är Thorne Amino Complex, Bär och citron, Kreatin och Järn. Populära kosttillskott för idrottare är Kreatin och multivitamin Basic Nutrients, 2 per dag.

De kosttillskott vi erbjuder från Thorne Research är effektiva, säkra och högkvalitativa kosttillskott. Skriv gärna till oss på Upgrit om du önskar att vi tar in något specifikt kosttillskott och varför. Kontakta gärna oss på [email protected] om du behöver hjälp och en guide kring ditt inköp.


 Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter