Få mer energi och orka längre!

Få mer energi och orka längre!

I dagens avsnitt kommer vi att utforska olika strategier och tekniker som kan hjälpa dig att öka din energinivå och förbättra din uthållighet. Mattias kommer att dela med sig av sina insikter och erfarenheter när det gäller att optimera både kropp och sinne för att klara av de utmaningar som vardagen kan ge.

Det första avsnittet av Mattias Ribbing Podcast (och video-podd) om hur du använder ditt fokus för att få mer energi till att orka långa arbetsdagar.

Ribbing Podd

Podden kommer ut varje vecka på Youtube och ITunes. Varannan vecka levererar Mattias egna korta och kärnfulla avsnitt med praktiska verktyg för att underlätta och förbättra lyssnarens vardag.

Varannan vecka kommer en gäst till studion för ett längre samtal. Nästa vecka kommer mästermanipulatören Henrik Fexeus och under de närmaste veckorna får vi bland andra träffa äventyraren Annlie Pompe och så blir det en exklusiv intervju med pokervärldsmästaren Martin Jacobson. Video-podden publiceras även av Modern Psykologi och Stureplanguiden. Producent är Pontus Ströbaek.

Psst, glöm inte att du kan köpa kollagen kosttillskottprobiotika kapslarhasselnötskräm och andra tillskott på Upgrit!