Noga utvalda kosttillskott

 Fri frakt över 499 kr (i Sverige)

Leverans 1-3 dagar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noga utvalda kosttillskott

 

 

 

 Fri frakt över 499 kr (i Sverige)

 

 

 

Leverans till dörren

 

 

Funktionsmedicin - vad innebär det?

Funktionsmedicin - vad innebär det?

Funktionsmedicinen strävar efter att på vetenskaplig grund definiera och behandla orsakerna bakom ohälsa. Inom funktionsmedicinen betonas livsstilsförändringar och näringstillskott som komplement till läkemedelsbehandling.

Hormonoptimering

Vi hjälper dig med hormonoptimering. De flesta västerlänningar är mer eller mindre hormonellt obalanserade. Det handlar oftast om för mycket insulin och kortisol och för lite av de anabola, fettförbrännande hormonerna. För mycket insulin beror på ett för högt intag av kolhydrater, för mycket kortisol av för mycket stress och dåliga matvanor.

Mitokondriestöd

Mitokondrier är cellernas motorer som ger dig energi. De producerar energi genom att omvandla glukos eller ketoner från fett till adenosintrifosfat (ATP). ATP är cellens bränsle och krävs för att driva olika processer i cellerna. Ju mer energi en cell behöver desto fler mitokondrier krävs. Därför innehåller bl.a. hjärnceller många fler mitokondrier än de flesta andra celler.

Utmattning

Kronisk stress ger många negativa hälsoeffekter. Trötthet, hjärndimma och nedsatt sinnesstämning är tecken på det. En kroniskt stressad person får mer och mer kortisol (stress hormon) i blodet. Samma person får också störningar på den typiska dygnsutsöndringen av kortisol. Om den kroniska stressen pågår tillräckligt längre ökar risken för utmattning. Stressrelaterad ohälsa har seglat upp som den vanligaste orsaken till sjukskrivning.

 Läs mer


2020-06-01

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter