Kraften i medicinsvampar för balans och välbefinnande

 

Medicinsvampar, såsom shiitake, maitake, reishi och lion’s mane, erbjuder en mängd hälsofördelar. Dessa svampar är rika på näringsämnen och bioaktiva föreningar som stödjer immunsystemet, främjar hjärthälsa, förbättrar kognitiv funktion och minskar inflammation.

Upgrits Ekologiska Svampix är noga framtagen. Produkten innehåller sex olika ekologiska svampar. Dessa svampar och örter har använts i olika kulturer för sina potentiella hälsofördelar.

Shiitakesvampen: Shiitakesvampen är känd för att stödja immunsystemet och är rik på vitaminer och mineraler. Dess näringsrika profil kan vara fördelaktig för personer som vill stärka sitt immunförsvar och främja sin allmänna hälsa. Dessutom kan dess förmåga att reglera kolesterolnivåer vara särskilt användbar för dem som arbetar med att upprätthålla en hälsosam hjärt-kärlprofil.

Maitakesvampen: Maitakesvampen är associerad med immunförstärkning och kan bidra till att reglera blodsockernivåer. Denna kombination av fördelar kan vara särskilt gynnsam för personer som vill stödja sitt immunsystem samtidigt som de hanterar blodsockernivåer, särskilt för dem med diabetes eller prediabetes.

Chagasvampen: Rik på antioxidanter, anses chagasvampen stödja immunsystemet och har potentiellt antiinflammatoriska egenskaper. Denna svamp kan vara särskilt användbar för dem som vill minska inflammation i kroppen och främja en starkare immunrespons.

Reishisvampen: Reishisvampen är känd för sina adaptogena egenskaper, vilket gör den användbar för att hjälpa kroppen att hantera stress. Dess stöd för immunsystemet och lugnande effekter kan vara fördelaktiga för dem som söker ökad stresshantering och en bättre immunfunktion.

Lion’s Mane-svampen: Denna svamp är kopplad till förbättrad kognitiv funktion och stöd för nervsystemet. Dess antioxidativa och antiinflammatoriska egenskaper kan vara särskilt användbara för dem som strävar efter att främja hjärnhälsa och minska inflammation i kroppen.

Astragalusroten: Traditionellt använd inom kinesisk medicin, anses astragalusroten stärka immunsystemet, öka energinivåerna och främja hjärt-kärlhälsan. Detta gör den särskilt användbar för dem som vill främja en övergripande hälsosam livsstil och hantera energinivåer och hjärt-kärlhälsa.

Upgrit Svampmix är en fantastisk och unik produkt som är av kvalitet och 100% rena samt ekologiska råvaror.

Upgrits Ekologiska Svampix, 60 kapslar

En noggrant utvald kombination av sex ekologiska svampar, långt erkända för sina hälsofördelar i olika kulturer. Shiitakesvampen stöder immunsystemet och reglerar kolesterolnivåer. Maitakesvampen främjar immunförstärkning och balanserar blodsockernivåer. Chagasvampen är rik på antioxidanter och har antiinflammatoriska egenskaper. Reishisvampen hjälper kroppen att hantera stress och främjar lugn och stödjer immunsystemet. Lion’s Mane förbättrar kognitiv funktion och nervsystemet med sina antioxidanter och antiinflammatoriska egenskaper. Astragalusroten stärker immunsystemet och främjar hjärt-kärlhälsan.

 

Köp nu