Maxa nyttigheterna i din Bulletproof Coffee!

Maxa nyttigheterna i din Bulletproof Coffee!

Välkommen till en spännande artikel där vi kommer att utforska hur du kan maxa nyttigheterna i din Bulletproof Coffee. Bulletproof Coffee, som har blivit populärt över hela världen, är en kraftfull dryck som kombinerar kaffe av högsta kvalitet med speciella tillsatser för att öka energi, fokus och prestation.

En kopp härligt skummande Bulletproof Coffee är den perfekta starten på dagen men ibland kan det vara kul och gott med lite variation som kan ge både en smak- och energikick. Här följer några tips på hur du kan maxa din Bulletproof Coffee.

Cayenne
Cayenne har sedan länge varit känt för sina hälsofrämjande egenskaper och den sägs bl.a. kunna lindra inflammation och öka cirkulationen i kroppen. Att tillsätta lite cayenne i din Bulletproof Coffee kan ge en het kick som kan öka din kroppstemperatur en aning. Se dock upp med att ta för mycket!

Blåbärpulver
Blåbär innehåller polyfenoler vilket är en antioxidant. De innehåller också vitamin C, E, A samt selen, zink och fosfor vilket gör din Bulletproof Coffee till renarama vitamindrinken!

Ägg / Äggula
Ägg och då speciellt äggulan är en bra källa till nyttiga fetter och mycket näring. Den innehåller såväl mättat fett som omega-3 (om du väljer ekologiska ägg från frigående höns) samt vitamin K2.

Bulletproof Cacao Butter

Cacao smör ger en subtil chokladsmak till din Bulletproof Coffee och ger ett extra tillskott med nyttiga fetter.

Bulletproof Chocolate Powder

Med en skopa rått och osockratt chokladpulver i ditt kaffe får du i dig nyttiga antioxidanter samtidigt som du kan avnjuta en härlig Bulletproof Mocha Coffee.

Bulletproof Vanillamax
För att få en extra boost till din hjärna kan du tillsätta lite äkta och högkvalitativ vanilj. Du kan antingen låta vaniljpulvret gå med i bryggaren för en subtil och mild vaniljsmak på ditt kaffe eller så mixar du i det tillsamman med smöret och Brain Octane direkt i kaffet för att få en god vanilj Bulletproof Coffee.

Kanel anses kunna hjälpa till med blodsockerkontroll och hjälpa mot insulinresistens. Utmärkt att tillsätta till sin Bulletproof Coffee i juletider.

Kardemumma

Kardemumma tillhör samma släkte som ingefäran och sägs ha liknande effekter. Den anses kunna avhjälpa magknip, lugna spända muskler och ge stöd åt immunförsvaret.
Ingefära

Ingefära är anti-inflammatorisk och innehåller antioxidanter och räknas därför som mycket hälsosam. Tycker man om ingefära kan det vara värt att testa att blanda i den i din Bulletproof Coffee, men tänk på att ingefäran kommer att dölja mycket av själva kaffesmaken.

Gurkmeja

Det har pratats mycket om gurkmeja i hälsokretsar på sistone och det av en god anledning. Gurkmeja innehåller starka antioxidanter och är mycket inflammationshämmande. Du kommer dock inte att känna någon kaffesmak eftersom gurkmeja, liksom ingefäran, döljer mycket av smaken.

Testa och se vilka varianter som fungerar bäst för dig och hör gärna av dig med dina egna tips om hur du uppgraderar din Bulletproof Coffee för extra smak och energi!

Köp ditt Bulletproof Coffee Brain Octane Kit här!