Noga utvalda kosttillskott

 Fri frakt över 499 kr (i Sverige)

Leverans 1-3 dagar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noga utvalda kosttillskott

 

 

 

 Fri frakt över 499 kr (i Sverige)

 

 

 

Leverans till dörren

 

 

Maxa nyttigheterna i din Bulletproof Coffee!

Maxa nyttigheterna i din Bulletproof Coffee!

En kopp härligt skummande Bulletproof Coffee är den perfekta starten på dagen men ibland kan det vara kul och gott med lite variation som kan ge både en smak- och energikick. Här följer några tips på hur du kan maxa din Bulletproof Coffee. 
 1. Cayenne


  Cayenne har sedan länge varit känt för sina hälsofrämjande egenskaper och den sägs bl.a. kunna lindra inflammation och öka cirkulationen i kroppen. Att tillsätta lite cayenne i din Bulletproof Coffee kan ge en het kick som kan öka din kroppstemperatur en aning. Se dock upp med att ta för mycket!


   


 2. Blåbärpulver


  Blåbär innehåller polyfenoler vilket är en antioxidant. De innehåller också vitamin C, E, A samt selen, zink och fosfor vilket gör din Bulletproof Coffee till renarama vitamindrinken!


   


 3. Ägg / Äggula


  Ägg och då speciellt äggulan är en bra källa till nyttiga fetter och mycket näring. Den innehåller såväl mättat fett som omega-3 (om du väljer ekologiska ägg från frigående höns) samt vitamin K2.


   


 4. Bulletproof Cacao Butter


  Cacao smör ger en subtil chokladsmak till din Bulletproof Coffee och ger ett extra tillskott med nyttiga fetter.


   


 5. Bulletproof Chocolate Powder


  Med en skopa rått och osockratt chokladpulver i ditt kaffe får du i dig nyttiga antioxidanter samtidigt som du kan avnjuta en härlig Bulletproof Mocha Coffee.


   


 6. Bulletproof Vanillamax


  För att få en extra boost till din hjärna kan du tillsätta lite äkta och högkvalitativ vanilj. Du kan antingen låta vaniljpulvret gå med i bryggaren för en subtil och mild vaniljsmak på ditt kaffe eller så mixar du i det tillsamman med smöret och Brain Octane direkt i kaffet för att få en god vanilj Bulletproof Coffee.


   


 7. Kanel


  Kanel anses kunna hjälpa till med blodsockerkontroll och hjälpa mot insulinresistens. Utmärkt att tillsätta till sin Bulletproof Coffee i juletider.


   


 8. Kardemumma


  Kardemumma tillhör samma släkte som ingefäran och sägs ha liknande effekter. Den anses kunna avhjälpa magknip, lugna spända muskler och ge stöd åt immunförsvaret.


   


 9. Ingefära


  Ingefära är anti-inflammatorisk och innehåller antioxidanter och räknas därför som mycket hälsosam. Tycker man om ingefära kan det vara värt att testa att blanda i den i din Bulletproof Coffee, men tänk på att ingefäran kommer att dölja mycket av själva kaffesmaken.


   


 10. Gurkmeja


  Det har pratats mycket om gurkmeja i hälsokretsar på sistone och det av en god anledning. Gurkmeja innehåller starka antioxidanter och är mycket inflammationshämmande. Du kommer dock inte att känna någon kaffesmak eftersom gurkmeja, liksom ingefäran, döljer mycket av smaken.Testa och se vilka varianter som fungerar bäst för dig och hör gärna av dig med dina egna tips om hur du uppgraderar din Bulletproof Coffee för extra smak och energi!


 


Köp ditt Bulletproof Coffee Brain Octane Kit här!

 Läs mer


2015-03-12

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter