Noga utvalda kosttillskott

 Fri frakt över 499 kr (i Sverige)

Leverans 1-3 dagar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noga utvalda kosttillskott

 

 

 

 Fri frakt över 499 kr (i Sverige)

 

 

 

Leverans till dörren

 

 

Minska sötsuget

Minska sötsuget

Tillsatt socker är inte nyttigt för någon. Vissa behöver till och med undvika det helt och hållet medan många kan äta sötsaker med måtta någon gång ibland. Många studier visar på kopplingen mellan tillsatt socker och ohälsa (1). Socker höjer tillfälligt måbra-hormonena dopamin och endorfin, men i långa loppet är socker kopplat till depression och ohälsa (2). Tillsatt socker är inget som kroppen behöver, tvärt om så mår vi alla bra av att skära ner på sockret i vår vardag (3).

 

Här kommer våra fyra bästa tips för att minska sötsuget:

1.Grunden är en näringstät kost för att hålla suget i schack. Fokusera på grönsaker, protein av hög kvalitet, naturliga fetter, frukt och bär. Undvik söta drycker, godis och snabbmat. 

2. Köp inte hem sötsaker utan se istället till att ha bra alternativ hemma. En matsked MCT-olja kan mota sötsuget. Eller kolla in vårt recpt på keto-chokladbitar, toppen att ha i frysen som första-hjälpen mot sötsug.

3. Prioritera sömn och stresshantering. Är du trött och stressad så är det lättare att "själv-medicinera" med socker. 

4. Träna för måbra-hormoner och minskad insulinresistens Även en 15 minuters rask promenad kan räcka för att minska suget efter socker (4).

 

Sockerbomben 3.0 - Bitten Jonsson & Pia Nordström

Fler och fler läkare och forskare har börjat varna för den skadliga effekt sockret har på hjärta och kärl, som en orsak till den enormt växande fetmaepidemin och den snabba ökningen av diabetes typ 2 vi har här i västvärlden. I Sockerbomben 3.0 får du lära dig om skillnaden mellan socialt bruk, skadligt bruk eller ett beroende och att vägen till ett hälsosamt liv inte ser likadan ut för alla.

Läs mer om boken här

Sockerfria kokboken: 111 enkla och läckra recept

En kokbok från författarna av Sockerbomben 3.0. Här finner du 111 enkla recept som ger dig en smart grund för ett oändligt antal varierade måltider för både fest och vardag.

Läs mer om boken här

 Läs mer


2020-04-02

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter