Vår äldsta detox

Vår äldsta detox

När det kommer till detox har aktivt kol länge använts för sina högabsorberande egenskaper. Men inte alla produkter med aktivt kol är skapade lika. Många innehåller endast små doser av aktivt kol och kan innehålla tillsatser som socker. Dessutom kan de vara svårhanterliga pulver och tillverkade av billigare material. Det är här Upgraded Coconut Charcoal kommer in i bilden.

Upgraded Coconut Charcoal är kapslar med extra rent aktivt kol tillverkat från kokosnötskal. Aktivt kol är ett högabsorberande ämne som traditionellt använts för detox. Andra produkter med aktivt kol innehåller i vissa fall endast små doser samt tillsatser som socker, kommer i svårhanterlig pulverform och är vanligtvis tillverkade av material som är billigare än de rena kokosnötskal som används för att tillverka Upgraded Coconut Charcoal.

Beställ Upgraded Coconut Charcoal 

Vid tillverkningen av detta ultrafina och extra rena kol används så kallad syratvätt, vilket är ett kostsamt extra steg som tar bort tungmetaller som kan förekomma i beredningar av träkol. Detta tillagda steg resulterar i ett ultrarent finfördelat aktivt kol med en yta för maximal adsorption.

Rekommenderad dos

Ta två eller flera kapslar vid intag av livsmedel av okänd kvalitet. Aktivt kol bidrar till att minska överdriven gasbildning efter måltid. Den gynnsamma effekten uppnås då 2 kapslar intas minst 30 minuter före måltiden och 2 kapslar kort därefter. Två kapslar innehåller 1 g aktivt kol. Kapslarna är tillverkade av cellulosa och innehåller endast aktivt kol.

Om aktivt kol

Aktivt kol är världens äldsta avgiftningsmedel. I århundraden har kol använts i kinesisk, Ayurvedisk och västerländsk medicin.

Vad aktivt kol gör:

  1. Tar upp gifter som kan ge problem med matsmältningen
  2. Tar upp tungmetaller
  3. Dämpar uppblåsthet och gaser i magen
  4. Ger klarare och skarpare hjärna

​Aktivt kol är ett högabsorberande material med miljontals små porer som kan fånga, binda och ta bort upp till 100 gånger sin egen vikt, vilket gör det idealisk för att ta bort potentiellt giftiga ämnen från magtarmkanalen. Den porösa ytan har en negativ elektrisk laddning som attraherar positivt laddade gifter och gas och gör att de lättare kan lämna kroppen. Toxiner från livsmedel av låg kvalitet och miljöföroreningar är ett verkligt problem. Det är viktigt att hjälpa kroppen eliminera gifterna för att främja ett välfungerande matsmältningssystem och upprätthålla mental skärpa.

Eftersom aktivt kol främst används för att ta bort gifter från kroppen, är det bra att använda det när du konsumerar livsmedel av okänd kvalitet, äter ute på restaurang eller dricker alkohol. Om du känner dig lynnig eller plötsligt trött, kan aktivt kol fungera som en detox och ge dig ditt fokus tillbaka.

Biohacka din bakfylla med Upgraded Coconut Charcoal

Varningar

Höga doser aktivt kol kan orsaka förstoppning. Kolet absorberar alla främmande ämnen, så ta aldrig kol samtidigt som mediciner. Det kan orsaka en ofarlig mörkfärgning av avföringen.

Psst, glöm inte att du kan köpa MCT oljae vitaminprobiotika pulver och andra tillskott på Upgrit!