Noga utvalda kosttillskott

 Fri frakt över 499 kr 

Leverans inom 1-3 dagar

Noga utvalda kosttillskott

Egen produktutveckling

 Fri frakt över 499 kr (inom Sverige)

Dagen efter-leveranser

Höga kundbetyg

Upgrit - kosttillskott på nätet, för optimal fysisk och mental prestation

Upgrit erbjuder det senaste inom biohacking för maximal fysisk och mental prestation. Vi vänder oss till dig som vill kunna prestera på högsta nivå under långa dagar, som vill behålla toppfokus och mental klarhet även i tuffa situationer och som vill maximera idrottsprestation och återhämtning.

Alltid senaste nytt
Vi på Upgrit ger dig de allra senaste nyheterna, vetenskapliga studierna och produkterna för fysisk och mental topprestation som sällan når ut på den svenska marknaden. Ännu mer sällan når de personer som verkligen skulle behöva dem – aktiva människor ute i arbetslivet och hårt satsande personer inom idrottsvärlden. Vårt mål är att leverera ny kunskap på ett lättförståeligt sätt – allt för att du enkelt ska kunna omvandla den till ökad prestation och välmående i din vardag. Produkterna vi erbjuder är noga utvalda som de absolut bästa på marknaden och är sådana vi själva använder regelbundet och helt ställer oss bakom.

Så använder Jonas produkterna i vardagen >>

Så använder Christine produkterna i vardagen >>

Så använder Mattias produkterna i vardagen >>

 

Jonas Bergqvist, Christine Ribbing och Mattias Ribbing.

Det hela började...
Sommaren 2013 föreläste Mattias Ribbing och Jonas Bergqvist vid samma konferens. De lärde känna varandra och blev snabbt goda vänner. Med olika bakgrunder och spetskompetenser, upptäckte de stora likheter mellan varandras förhållningssätt och områden. Mattias brinner för att få hjärnan att prestera optimalt. Jonas arbetar passionerat med förbättring av kroppens prestation och välmående. De har båda sökt sina egna vägar och hittat unika infallsvinklar som hjälpt många människor att nå resultat bortom vad de tidigare trott varit möjliga.

... med en grillkväll
Christine och Mattias har varit gifta sedan 2009 och länge delat tjusningen för utveckling och nytänkande. Med brett vetenskapligt kunnande och drivet självexperimenterande blir vardagen för detta par ofta till ett laboratorium med möjlighet till nytt utforskande och lärande. Efter en grillkväll tillsammans med Jonas och hans sambo föll alla pusselbitar på plats. Idén till Succeeder sedemera Upgrit var född. 
Det här var något som bara måste göras.

Jonas Bergqvist är leg. sjukgymnast, personlig tränare och hälsoinspiratör. Genom sitt företag Paleo Institute har han sedan 2008 utbildat fler än 800 personliga tränare, styrkeinstruktörer och kostrådgivare. Han är också en av personerna bakom Paleo Institute – evolutions- och funktionsmedicinsk kunskap i moderna yrkesutbildningar. Han är författare till de populära böckerna Ät och Lev Paleo (Pagina, 2016)Drömkroppen på 8 veckor (Pagina, 2013), LCHF och träning (Fitnessförlaget, 2012), Optimal hälsa, viktminskning och fitness (Eget förlag, 2008) och har spetskompetens inom träning och idrottsnutrition.

 

Mattias Ribbing är trefaldig svensk mästare i minne och har en bakgrund som professionell utbildare. Sedan 2009 driver han företaget Mind Academy där han tränar upp hjärnkapaciteten hos företag, organisationer och privat-personer. Mattias är författare till böckerna Fatta Matte (Forum, 2016) Vägen till maxade betyg (Forum, 2013) och Vägen till mästarminne (Forum, 2011) som sammanlagt sålt i över 75 000 exemplar. Han anses vara en av Sveriges främsta experter på mental topprestation

Christine Ribbing är medicine doktor med allergivetenskap som specialområde. Hon har arbetat för ett större företag som ansvarig för säkerhet och vetenskapligt stöd vid lansering av utländska produkter på den svenska hälsomarknaden. Christine är en av författarna till den omtyckta boken Handla rätt för en giftfri barndom (LUX, 2012).

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter