Kundrecensioner - 5 av 5

Näring för optimal hälsa

Vill du förbättra din hälsa kommer du långt med god sömn, regelbunden motion och bra mat. Men ibland finns inte tid och energi att laga näringsrik mat, kanske inte heller kunskap eller motivation. Då är det lätt att bli offer för dagens stora utbud av processad skräpmat. Din kost kan därför behöva förstärkas med vitaminer, mineraler, bra fetter och andra vitala näringsämnen. Vi på Upgrit har en gedigen bakgrund inom kost, hälsa, träning och funktionsmedicin. Vi har vigt våra liv åt vår egen och andras hälsa. Vår idé är att erbjuda marknadens mest potenta kosttillskott, så att du slipper lusläsa innehållsförteckningar och högar av forskningsrapporter. Det har vi redan gjort åt dig. Vi har valt ut, valt bort och vaskat fram ett sortiment, som består av egenutvecklade Upgrit-produkter och spetsprodukter från några av världens mest respekterade varumärken. Många hittar du inte någon annanstans i Sverige.

Hjälp på vägen
Våra kosttillskott kan bidra till att stärka ditt immunförsvar, öka din fysiska och mentala förmåga. Några kan även underlätta återhämtning och viktminskning. Vissa kan till och med bidra till ett jämnare humör. Vi vill vara din guide till optimal hälsa. Hjälpa dig att bli en mer kapabel variant av dig själv, så att du känner sig starkare, piggare och får ut mer av livet. På upgrit.se får du de senaste nyheterna och hälsorönen presenterade på ett begripligt sätt. Din hälsoresa kanske inte alltid blir så enkel, men är samtidigt den mest givande resa du kan göra. Det engelska ordet ”grit” brukar användas om personer med driv och beslutsamhet att nå sina mål. Bra egenskaper att ha när du vill uppgradera dig själv.

 

Jonas Bergqvist, Christine Ribbing och Mattias Ribbing.

Det hela började...
Sommaren 2013 föreläste Mattias Ribbing och Jonas Bergqvist vid samma konferens. De lärde känna varandra och blev snabbt goda vänner. Med olika bakgrunder och spetskompetenser, upptäckte de stora likheter mellan varandras förhållningssätt och områden. Mattias brinner för att få hjärnan att prestera optimalt. Jonas arbetar passionerat med förbättring av kroppens prestation och välmående. De har båda sökt sina egna vägar och hittat unika infallsvinklar som hjälpt många människor att nå resultat bortom vad de tidigare trott varit möjliga.

... med en grillkväll
Christine och Mattias har varit gifta sedan 2009 och länge delat tjusningen för utveckling och nytänkande. Med brett vetenskapligt kunnande och drivet självexperimenterande blir vardagen för detta par ofta till ett laboratorium med möjlighet till nytt utforskande och lärande. Efter en grillkväll tillsammans med Jonas och hans sambo föll alla pusselbitar på plats. Idén till Succeeder sedemera Upgrit var född. 
Det här var något som bara måste göras.

Jonas Bergqvist är en tongivande förespråkare för Paleo, evolutionsmedicin och funktionsmedicin. Med djup kunskap, ett ödmjukt förhållningssätt och fokus på att leva sitt budskap är han en uppskattad utbildare och föreläsare.

Jonas har coachat hundratals individer sedan 2007 inom kost, träning, hälsa och funktionsmedicin. Genom hans skolor Paleo Institute och Funktionsmedicinska Institutet har han också utbildat och certifierat flera tusen kursdeltagare sedan starten 2008. I grunden är Jonas utbildad leg. fysioterapeut, personlig tränare och elittränare med diverse fortbildningar.

Han är även författare till de populära böckerna Ät och Lev Paleo (Pagina, 2016), Drömkroppen på 8 veckor (Pagina, 2013), LCHF och träning (Fitnessförlaget, 2012), Optimal hälsa, viktminskning och fitness (Eget förlag, 2008) och har spetskompetens inom träning och idrottsnutrition.

Så använder Jonas Upgrits produkter i vardagen >>

 

Mattias Ribbing är trefaldig svensk mästare i minne och har en bakgrund som professionell utbildare. Sedan 2009 driver han företaget Mind Academy där han tränar upp hjärnkapaciteten hos företag, organisationer och privat-personer. Mattias är författare till böckerna Fatta Matte (Forum, 2016) Vägen till maxade betyg (Forum, 2013) och Vägen till mästarminne (Forum, 2011) som sammanlagt sålt i över 75 000 exemplar. Han anses vara en av Sveriges främsta experter på mental topprestation.

Så använder Mattias Upgrits produkter i vardagen >>

Christine Ribbing är medicine doktor med allergivetenskap som specialområde. Hon har arbetat för ett större företag som ansvarig för säkerhet och vetenskapligt stöd vid lansering av utländska produkter på den svenska hälsomarknaden. Christine är en av författarna till den omtyckta boken Handla rätt för en giftfri barndom (LUX, 2012).

Så använder Christine Upgrits produkter i vardagen >>

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter