Kosttillskott på nätet | Störst på Biohacking | Maximal fysisk och mental prestation

"När jag behöver vara på topp så tar jag CILTEP från Natural Stacks"

Christine Ribbing

På morgonen
tar jag multivitamin och mineral från Thorne, 1 msk Arctic Meds Omega-3, Ashwaganda från Supreme Nutrition (för stresshantering) och Thornes Q10 för ökad energi och för att det i studier visats kunna hjälpa mot migrän.

Då jag behöver vara extra på topp som vid en presentation eller ett viktigt kundmöte lägger jag till: CILTEP från Natural Stacks för fokus.

Om jag känner att en förkylning är på gång lägger jag till dessa tre för att boosta immunsystemet:

Min frukost består nu av paleoyoghurt (mixar 1 banan, 1/2 avokado, 1 dl blåbär, 1 msk kokosmjölk och kanel) och till det dricker jag Kaffe från Bulletproof eller te från Four Sigmatic (just nu är favoriten  Chaga Elixir).

På kvällen
Natural Stacks MagTech (främst för att mota "myrkrypningar" och för dess avslappnande effekt) och Probiotika (goda tarmbakterier för en balanserad tarmflora, varierar märke lite här men nu Synbiotic15).

I övrigt äter jag en Paleo inspirerad kost med tillägg av vissa glutenfria spannmål som t.ex. vitt ris och havre. Jag är inspirerad av Terry Wahls, Dave Asprey och Rhonda Patrick och fokuserar på mycket grönsaker, bär, fisk/gräsbetat kött, kryddor/ örter och försöker få i mig inälvsmat och benbuljong. Jag blandar ofta i probiotika i barnens yoghurt, det brukar bli Synbiotic15 eller Thornes Bacillus Coagulans Probiotika. Om barnen är speedade efter att ha varit på barnkalas och ätit godis ger jag dem en kapsel aktivt kol (Bulletproofs Upgraded Coconut Charcoal).

Jag strävar efter att hantera stress bättre och mediterar och gör yoga dagligen samt Wim Hofs andningsövningar och kalldusch. Har även nyligen blivit mer inspirerad av delar av Ayurveda och lagt till daglig Abhyanga-oljemassage, med mycket bra effekt på stress!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt

Moms visas: