Kosttillskott på nätet | Störst på Biohacking | Snabba leveranser | Öppet köp

"När jag behöver vara på topp så tar jag CILTEP från Natural Stacks"

Christine Ribbing

På morgonen
Thornes D-vitamin med K2 (4000 IE) (för att stärka min hälsa och mota vintertrötthet), 1 msk Arctic Meds Omega-3 (för dess antiinflammatoriska effekt och för att det är bra för hjärnan) och Thornes Q10 för ökad energi och för att det i studier visats kunna hjälpa mot migrän. Lägger även till på morgonen under arbetsdagar: Natural Stacks DPMN (för fokus och driv), Thornes Rhodiola (för ökad motståndskraft mot stress)

Då jag behöver vara extra på topp lägger jag till: CILTEP från Natural Stacks för ytterligare fokus.

Om jag känner att en förkylning är på gång lägger jag till dessa tre för att boosta immunsystemet:

  • Bulletproof GLUTATHIONE
  • Thornes Curcumin (Meriva-500 SF)
  • Natural Stacks Vitamin C with Zinc Glycinate

Min frukost består nu av Paleo yoghurt (mixar avokado, en 1/2 grön banan, 1 dl blåbär och 2-3 msk kokosmjölk) till det eller på förmiddagen dricker jag en Bulletproof Coffee med kollagen i (på Brain Octane, Bulletproofs kaffe, gräsbetat smör och kollagen). Bulletproof coffee ger mig energi och gör att jag står mig fram till lunch. Kollagen för tarmhälsa och för att det ofta saknas i vår moderna kost.

På kvällen
Natural Stacks MagTech (främst för att mota "myrkrypningar" och för dess avslappnande effekt), Probiotika (goda tarmbakterier för en balanserad tarmflora, varierar märke lite här men nu FloraMed från Thorne)  och Prebiotika (Mat för tarmbakterier, för en balanserad tarmflora och sömn, jag använder: Resistent starch från Natural Stacks).

Jag äter en Paleo/ lågkolhydratskost utan mjölk och gluten. Jag är inspirerad av Terry Wahls och Rhonda Patrick och fokuserar på grönsaker, bär, fisk/gräsbetat kött och försöker få i mig inälvsmat och benbuljong.

I övrigt gör jag yinyoga dagligen samt Wim Hofs andningsövningar och kalldusch.

Blandar ofta i probiotika i barnens yoghurt, det brukar bli Synbiotic15 eller Thornes Bacillus Coagulans Probiotika. Om barnen är speedade efter att ha varit på barnkalas och ätit massa godis ge en kapsel aktivt kol (Bulletproofs Upgraded Coconut Charcoal).

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt

Moms visas: