Kosttillskott på nätet | Störst på Biohacking | Ledande varumärken

"Jag tar 400 mg magnesium varje dag och kompletterar med 30 mg zink vid behov"

Jonas Bergqvist

Jag äter i grunden en lågkolhydrat-Paleokost, men undviker ägg eftersom jag är intolerant mot det. Planerar dock att återintroducera inom kort. Dricker ett glas rödvin och öl då och då, men i övrigt ingen alkohol. Tränar styrketräning regelbundet och löptränar när tillfälle ges, både uthållighetspass som mindfilness och naturupplevelse samt kortare sprintar för träningseffekt och hormonell boost. Sömnen är på plats men behöver ta större kontroll över min stress. Har börjat meditera regelbundet vilket hjälper mycket.

Frukost
Fastar fram till lunch 3-4 dagar i veckan, övriga dagar äter jag frukost. Frukosten består av äggfria frökex med smör och egengjord leverpastej, 2 koppar svart Bulletproof Coffe (detta kaffe har den bästa smaken på marknaden och innehåller inga toxiner) samt 3 dl hjärnsmoothie (avocado, bär och Brain Octane Oil). Denna ger en mängd näring för hjärnan. Ibland skippar jag hjärnsmoothien om jag vill hålla intaget nere.

20 minuter innan eventuell frukost
1 msk olivolja med citron, CILTEP, DPMN, Synbiotics15, Vitamin D, Omega-3 och 30 gram kollagenprotein, Olivoljan med citronen är för att stimulera matsmältning, CILTEP och DPMN tar jag i perioder för ökat fokus under dagen, vitamin D 4 000 IE per dag (ligger runt 100 nmol/l i blodet på denna nivå) för att upprätthålla normalt immunförsvar, metabol hälsa och andra kroppsliga funktioner. En knapp msk Arctic Med omega-3 för anti-inflammatorisk effekt samt förbättrad metabol och kognitiv hälsa. Jag tar 1 påse Synbiotics15 och mina barn på 7 och 9 år får dela på en påse i sin yoghurt. Jag försöker ta kollagenprotein ett par dagar under dagen för att tillföra kroppen fullvärdigt protein som komplement till kött, fisk och ägg jag äter. Även om man äter kött, fisk och ägg så riskerar man låga nivåer av vissa aminosyror som våra förfäder fått i sig genom att knapra ben och brosk och då är egengjord benbuljong eller hydrolyserat kollagenprotein den naturliga källan. Tar även selen och Q10 för ork, energi och hjärthälsa. Bulletproof Glutathione i perioder för att minska oxidativ stress och inflammation samt Unfair Advantage när jag är krasslig för att boosta immunförsvaret.   

Lunch och middag
Till lunch blir det en köttbit, sallad och grönsaker samt en sås eller en klick smör. Middagen ser likadan ut. På kvällen ger jag mina barn D-vitamin och Omega-3. Själv tar jag 400 mg magnesium dagligen och 30 mg zink i perioder.

Före och efter träning
Före träning äter jag ibland extra kolhydrater om det handlar om styrka och explosivitet, inte om det är uthållighet. Är noga med salt överlag, men speciellt före träning så då blir det ett glas vatten med salt i. Har jag kört tung styrka ser jag till att få något proteinrikt i mig efteråt, gärna kollagenprotein, men jag är noga generellt med att äta proteinrikt (ca 30 gram) till varje måltid för att upprätthålla muskelmassan.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt

Moms visas: