Kundrecensioner - 5 av 5

 

Jonas Bergqvist

"Jag tar 400 mg magnesium varje dag och kompletterar med 30 mg zink vid behov"

-Jonas Bergqvist, medgrundare till Upgrit, leg. sjukgymnast, personlig tränare, författare, föreläsare och hälsoinspiratör.

 

 

Jonas Bergqvist - Upgritrutiner och livsstil

Jonas Bergqvist äter i grunden en lågkolhydrat-paleokost, tränar styrketräning och konditionsträning regelbundet samt tävlar i veteran-friidrott. Han är noga med sina kost- och träningsrutiner, men gör aldrig avkall på livsnjutning. Choklad, charkuterier, goda ostar och ett glas rött vin är något han njuter av. Sömnen är oftast på plats men Jonas Bergqvist behöver ta större kontroll över sin stress och få utrymme för mer återhämtning i vardagen. Jonas Bergqvist mediterar i perioder och praktiserar yoga regelbundet. 

Jonas Bergqvist - Frukost

Jonas fastar fram till lunch alla veckodagar, under helgen äter han brunch. Denna kan bestå av svart kaffe med Ren C8 MCT-olja och Rent kollagenprotein, bacon, ostar, avokado och grönsaker. På morgonen tar Jonas Bergqvist alla dagar i veckan 4 000 IE  Vitamin D per dag (det ligger runt 100 nmol/l i blodet på denna nivå) för att upprätthålla normalt immunförsvar, metabol hälsa och andra kroppsliga funktioner. En knapp msk Arctic Med Omega-3 för anti-inflammatorisk effekt samt förbättrad metabol och kognitiv hälsa. Jonas Bergqvist tar även 400 mg magnesium och 30 mg zink vid behov. 

Jonas Bergqvist - 20 minuter innan eventuell frukost

Under perioder utökar Jonas intaget av olika tillskott. Det kan vara Rent Fokus, DPMN, Synbiotics15 och Bulletproof Glutathione. NEUROFUEL och DPMN som Jonas tar i perioder för ökat fokus under dagen. Jonas Bergqvist tar även en påse Synbiotics15 och mina barn på 11 och 13 år får dela på en påse i sin yoghurt. Glutation tar Jonas för att minska oxidativ stress och inflammation.

Jonas Bergqvist - Lunch och middag

Till lunch blir det en köttbit, sallad och grönsaker samt en sås eller en klick smör. Middagen ser likadan ut. På kvällen ger Jonas Bergqvist sina barn D-vitamin och Omega-3. 

Jonas Bergqvist - Före och efter träning

Före träning äter Jonas ibland extra kolhydrater, cirka 100 gram kvällen innan, om det handlar om styrka och explosivitet, inte om det är uthållighet. Jonas Bergqvist är även noga med salt överlag, men speciellt före träning så då blir det ett glas vatten med salt i. Har han kört tung styrka ser han till att få något proteinrikt i sig efteråt. Det kan gärna vara kollagenprotein, men han är noga generellt med att äta proteinrikt (ca 30 gram) till varje måltid för att upprätthålla muskelmassan.

Kika här nedan för tips på hur du kan träna effektivt hemma!

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter