Kundrecensioner - 5 av 5

Mattias Ribbing

"Jag börjar dagen med en klassisk Bulletproof Coffee"

Mattias Ribbing, medgrundare till Upgrit, professionell utbildare, författare, föreläsare och har bland annat vunnit SM i minne tre gånger.

 

Mattias Ribbing - Frukost

Sedan fyra och ett halvt år tillbaka har Mattias Ribbings frukost hemma helt och hållet bestått av en klassisk Bulletproof Coffee enligt originalrecept. Ribbing har alltid en storförpackning med Bulletproofs hela kaffebönor hemma som mals och bryggs med perkolator, och sedan stavmixas med Brain Octane Oil och osaltat gräsbetat smör (Lidls irländska smör Golden Hills).

Mattias Ribbing berättar att efter så lång tid längtar han märkligt nog lika mycket efter den där första härliga sippen på morgnarna, som för honom har blivit synonymt med produktiv dag fylld med energi och fokus. Extra lyxigt känns det när Ribbing går upp riktigt tidigt för att resa iväg och sätter mig i bilen med kaffet i Bulletproofs Travel Mug och med något härligt i bilstereon (antingen podcast, musik eller helt tyst beroende hur den stundande dagen ser ut).

Mattias Ribbing - Kosttillskott

Utöver det på morgonen blir det alltid en shot Arctic Med's Omega-3, och Thornes kombinerade D-vitamin/K2 och Thornes lyxvariant av Q10 (och Selen ibland men inte varje dag). Har Ribbing en dag framför sig med kreativt skapande blir det också MycoMind och MycoBoost. Om dagen snarare innebär att fokuserat plöja igenom givna uppgifter blir det CILTEP och DPMN.

Är det förkylningstider och Mattias Ribbing känner att något är på gång tar han en tablett Bulletproofs Glutathione Force och två av Thornes Meriva 500 SF morgon och kväll.

Mattias Ribbing - Kvällstack

I kvällstacken brukar det bli MagTech Magnesium, Zink, Natural Stacks Resistant Starch Complex (prebiotika) och ibland Synbiotic 15 eller Prescript Assist (båda probiotika).

Mattias Ribbing - Kosttillskott till barnen

Barnen, beskriver Mattias Ribbing, har de på något outgrundligt sätt lyckats få att dagligen svepa sin Omega-3 från Arctic Med tillsammans med Thornes D-vitamin/K2. Vid förkylningssymtom blir det en halv Bulletproof Glutathione Force utrörd i en sked yoghurt. Ibland rör också Christine ner några av de mer obskyra Thorne-probiotika-produkterna som Mattias själv ännu inte har full koll på.

Läs mer om Mattias Ribbing och de andra grundarna av Upgrit här >>

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter