Noga utvalda kosttillskott

 Fri frakt över 499 kr (i Sverige)

Leverans 1-3 dagar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noga utvalda kosttillskott

 

 

 

 Fri frakt över 499 kr (i Sverige)

 

 

 

Leverans till dörren

 

 

Mattias Ribbing

"Jag börjar dagen med en klassisk Bulletproof Coffee"

 

Mattias Ribbing

Sedan fyra och ett halvt år tillbaka har min frukost hemma helt och hållet bestått av en klassisk Bulletproof Coffee enligt originalrecept. Vi har alltid en storförpackning med Bulletproofs hela kaffebönor hemma som mals och bryggs med perkolator, och sedan stavmixas med Brain Octane Oil och osaltat gräsbetat smör (Lidls irländska smör Golden Hills).

Efter så lång tid längtar jag märkligt nog lika mycket efter den där första härliga sippen på morgnarna, som för mig har blivit synonymt med produktiv dag fylld med energi och fokus. Extra lyxigt känns det när jag går upp riktigt tidigt för att resa iväg och sätter mig i bilen med kaffet i Bulletproofs Travel Mug och med något härligt i bilstereon (antingen podcast, musik eller helt tyst beroende hur den stundande dagen ser ut).

Utöver det på morgonen blir det alltid en shot Arctic Med's Omega-3, och Thornes kombinerade D-vitamin/K2 och Thornes lyxvariant av Q10 (och Selen ibland men inte varje dag). Har jag en dag framför mig med kreativt skapande blir det också MycoMind och MycoBoost. Om dagen snarare innebär att fokuserat plöja igenom givna uppgifter blir det CILTEP och DPMN.

Är det förkylningstider och jag känner att något är på gång tar jag en tablett Bulletproofs Glutathione Force och två av Thornes Meriva 500 SF morgon och kväll.

I kvällstacken brukar det bli MagTech Magnesium, Zink, Natural Stacks Resistant Starch Complex (prebiotika) och ibland Synbiotic 15 eller Prescript Assist (båda probiotika).

Barnen har vi på något outgrundligt sätt lyckats få att dagligen svepa sin Omega-3 från Arctic Med tillsammans med Thornes D-vitamin/K2. Vid förkylningssymtom blir det en halv Bulletproof Glutathione Force utrörd i en sked yoghurt. Ibland rör också Christine ner några av de mer obskyra Thorne-probiotika-produkterna som jag själv ännu inte har full koll på.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter