Kundrecensioner - 5 av 5

Upgrit-familjen – alla är välkomna!

Vill du också vara med?

I vår Upgrit-familj finns hälsocoacher, idrottare, minnesmästare och författare. Proffs och glada amatörer. Sådana som satsar stenhårt på sin passion och dom som bara vill få till en liten livsstilsförändring.

Här ser du ett urval av våra kompisar och du får se fler om du till exempel följer oss på Instagram. Du kan också söka med hjälp av #upgrit, #getupgrit eller #feedyourhealth – eller helt enkelt använda hashtaggarna när du publicerar något. VIll du hellre göra ett regelrätt samarbete med oss så skicka ett mejl till [email protected]

Det engelska ordet ”grit” brukar användas om personer med driv och beslutsamhet att nå sina mål. Bra egenskaper att ha när du vill uppgradera dig själv, precis som det här gänget redan har gjort.


Bianca Salming är framgångsrik elitidrottare och instagrammar på kontot @biancasalmingDanijela Rundqvist,  en av Sveriges främsta ishockeyspelare genom tiderna, nu en helt vanlig kvinna/mamma, som vill optimera sin hälsa och inspirera andra för att göra detsamma, finns också på Instagram @danijelarundqvist. Jonas Bergqvist och Mattias Ribbing är två av grundarna till Upgrit, båda är flitigt anlitade föreläsare inom kost, hälsa och hjärnträning. Ewa Meurk är författare och föreläsare med förkärlek till metabolism. Petra Boumedienne är hälsoterapeut, utbildningsledare och en viktig kugge i Upgrits produktutvecklingsteam.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter