Noga utvalda kosttillskott

 Fri frakt över 499 kr (i Sverige)

Leverans 1-3 dagar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noga utvalda kosttillskott

 

 

 

 Fri frakt över 499 kr (i Sverige)

 

 

 

Leverans till dörren

 

 

Upgrit Talks - videoavsnitt

01. Om paleo, hälsohets och stress – Upgrit Talks

Premiäravsnittet av Upgrit Talks, med Mattias Ribbing och Jonas Bergqvist. Upgrit Talks är en ny programserie som handlar om hälsa och välmående, fysisk och mental prestation och en hel del Biohacking. Finns också som podd.

 

02. Om MCT-olja och snabb energi för hjärnan - Upgrit Talks

Avsnitt 2 av Upgrit Talks, med Mattias Ribbing och Jonas Bergqvist. Den här gången handlar det om den populära MCT-oljan och snabb energi för hjärnan. Finns också som podd.

 

03. Enkel introduktion till biohacking - Upgrit Talks

Vad är biohacking? Avsnitt 3 av Upgrit Talks, med Mattias Ribbing och Jonas Bergqvist. Denna gång handlar avsnittet om biohacking. Avsnittet finns också som podd.

 

04. Snabbkurs om magnesium - Upgrit Talks

En djupdykning i magnesium är vad som väntar i avsnitt 4 av Upgrit Talks? Som vanligt med Mattias Ribbing och Jonas Bergqvist framför kameran. Avsnittet finns också som podd.

 

05. Kollagenprotein och tips på användning - Upgrit Talks

Avsnitt 5 av Upgrit Talks handlar om det populära kollagenproteinet och vi tipsar om hur du bäst använder det. Mattias Ribbing och Jonas Bergqvist står åter framför kameran. Avsnittet finns också som podd.

 

06. Topp 5 ämnen för bättre fokus - Upgrit Talks

I avsnitt 6 av Upgrit Talks listar Mattias Ribbing och Jonas Bergqvist fem ämnen som behövs för bättre fokus i vardagen.

 

07. Topp 4 ämnen för avslappning - Upgrit Talks

I avsnitt 7 av Upgrit Talks listar Mattias Ribbing och Jonas Bergqvist fyra ämnen (ingredienser i kosttillskott) för att komma ner i varv.

 

08. Topp 4 ämnen för immunförsvaret - Upgrit Talks

I avsnitt 8 av Upgrit Talks listar Mattias Ribbing och Jonas Bergqvist fyra ämnen (ingredienser i kosttillskott) för ett starkare och mer motståndskraftigt immunförsvar (se produkt Rent Försvar).

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter