Kundrecensioner - 5 av 5

På Upgrit har vi tagit fram ett partnerprogram för dig som jobbar som terapeut, personlig tränare, utbildar inom kost och hälsa eller driver eget gym/hälsoanläggning. Programmet kräver att du har ett registrerat bolag.

 

Egen sajt på sajten

Som partner får du möjlighet att skapa en egen ”sajt på sajten”. När dina slutkunder loggar in på www.upgrit.se så möts de av din unika landningssida med ditt företagsnamn och din logotyp. Har du valt att ge dina slutkunder en rabatt så är den redan avdragen på alla priser på www.upgrit.se när kunden loggar in.

Provision

Som partner kommer du att bli tilldelad en rabattsats i procent. Denna rabatt kan du välja att använda själv eller ge till dina kunder. Du kan välja att ge dina kunder hela procentsatsen i rabatt  - då utfaller ingen provision till dig. Om du däremot väljer att ge dina kunder till exempel halva procentsatsen i rabatt, så får du resterande halva i provision. Om du inte ger någon rabatt alls till dina kunder så får du hela procentsatsen i provision. För att rabatt/provision ska fungera, krävs att din kund handlar med samma e-postadress som du registrerat kunden med. Provisionsgrundande belopp är köp/försäljning ex moms, exkl. fraktkostnad. Provisionen faktureras kvartalsvis baserat på utskickat underlag från Upgrit. Du kan även se det ackumulerade utfallet i din portal.

Erbjudanden

Som partner kommer du (och dina slutkunder) att erbjudas exklusiva rabatter samt få möjlighet att ta del av kampanjer och nya produktlanseringar.

Persondata

När du har loggat in i partnerprogrammet kan du själv administrera alla dina kunder; lägga till och ta bort kunder, hantera lösenord samt se hur mycket respektive kund har handlat för. Som inloggad partner kommer du också att kunna se alla dina transaktioner och hantera dina personuppgifter.

Eftersom alla transaktioner sker på www.upgrit.se så kommer också alla partners (och partners kunder) att bli kunder till Upgrit. Upgrit kommer att äga all kund- och produktdata och har rätt att kommunicera med kunderna enligt gällande lagar och regler.

Upgrit behandlar alla uppgifter (om både partner och slutkund) enligt gällande lagar och regler. Informationen vi sparar syftar till att fullfölja vårt åtagande kring leveranser och betalningar. Vill du som partner (eller din kund) bli raderad från vår databas så ordnar vi det. På www.upgrit.se används Klarna Checkout som kassalösning. I kassan går det att betala som både privatperson och företagskund. Vi frågor om betalningar hänvisas till Klarnas kundtjänst

Köp- och leveransvillkor på Upgrit.se

Läs mer om våra köp- och leveransvillkor https://www.upgrit.se/info/villkor/

Avslut

Upgrit vill arbeta med seriösa och långsiktiga relationer. Upgrit förbehåller sig därför rätten att avsluta konton och ändra partnervillkor inom partnerprogrammet om misstankar om oegentligheter finns eller att rådande marknadsförutsättningar ändras bortom vår kontroll. Om detta sker får programpartnern ändå alltid sin upparbetade provision utbetald. Partnern kan i sin tur när som helst avsluta sitt partnerskap med Upgrit.

Komma igång

Så fort vi behandlat och godkänt din ansökan till vårt partnerprogram kan du komma igång och använda din portal. Vill du ha hjälp med att skräddarsy paket till dina kunder så tveka inte att kontakta oss på [email protected]. Vi hjälper dig att spetsa till ditt erbjudande mot dina kunder.

Väl mött!

 

Vännerna på Upgrit

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter