Kundrecensioner - 5 av 5

Bulletproof Coffee

På en resa till Tibet plockade Dave Asprey upp idén om att blanda ner fett i sin kaffe då han såg hur lokalbefolkningen blandade jaksmör ner i sitt te för att få mer energi. Detta var startskottet på världssensationen Bulletproof coffee.

Blanda en Bulletproof coffee

Så här gör du för att blanda en Bulletproof coffee. Mix men en stavmixer, en kopp Bulletproof coffee med 1 matsked Brain Octaine Oil (MCT-olja C8) och en matsked Ghee eller gräsbetat smör. Du får en krämig “latte” full av energi. Bulletproofs kaffe är labbtestat, håller högsta kvalitet och är odlat på hög höjd för att minimera risken av mögeltoxiner. Har du aldrig provat en fettkaffe med mct-olja så ska du vänja kroppen långsamt och börja med en tesked mct-olja och sedan långsamt öka upp till en matsked. Se upp!

Mixa Bulletproof kaffe i mixer – se upp!

Om du blandar din Bulletproof kaffe i en mixer men lock så måste du hålla handen på locket när du mixar. Annars kommer värmen från kaffet göra att locket flyger av och du får din fina fettkaffe över väggarna i stället för i koppen! (Vis av erfarenhet…)

Effekten av Bulletproof Coffee

Om du dricker en Bulletproof kaffe till frukost och drar ner på onödigt socker och kolhydrater kommer du med stor sannolikhet uppleva ett jämnt fokus och skärpa under kommande timmar. Du får en jämn energi och mindre blodsockersvängningar om du drar ner på ditt socker och ersätter det med hälsosamma fetter.

Upgrit grundare dricker Bulletproof coffee

En av Upgrits medgrundare Mattias Ribbing har sin vana trogen druckit sin Bulletproof kaffe varje morgon i snart 7 år. Mattias som är trefaldig svensk mästare i minne har berättat i flertalet intervjuer hur han med hjälp av en lågkolhydratkost lyckats optimera sina prestationer under tävlingar.

Ett kaffe med många namn

Bulletproof kaffe har många smeknamn som, Bullet coffee, Butter coffee, Keto kaffe. Bullet kaffe, Mct kaffe eller på ren svenska, fettkaffe! Hur som helst hör du något av dessa smeknamn så är det mer eller mindre samma sak – och inte minst ett perfekt sätt att ge mer energi till kroppen med bra fetter!

 


 Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter