Kundrecensioner - 4.75 av 5

Bulletproof Upgritkaffe med Kakaosmör & MCT-olja

Bulletproof Upgritkaffe med Kakaosmör & MCT-olja

 

Gör en riktig energidryck - Bulletproof Upgritkaffe

Prova gör en Bulletproof Upgritkaffe eller fettkaffe som det heter på svenska - enkelt, nyttigt och raketbränsle till hjärnan. En perfekt start på dagen eller mitt på dagen för ökad mättnad och för att undvika att småäta mellan måltider. Tryck på bilden för att se en 30 sek lång film som visar hur du gör.

 

Du behöver:

4-6 koppar bryggat kaffe från Upgrit

(Vissa kan reagera på koffein. Använd då te eller koffeinfritt kaffe - köp här >>)

1 msk Ren C8 MCT-olja (börja med 1 tsk och öka successivt till 1 - 2 msk under 2 veckor). 

2 msk EKO kakaosmör (öka successivt till 2 - 3 msk)

 

Gör så här:

Mixa samtliga ingredienser med en förslagsvis stavmixer i ca 20-30 sek och njut av en krämig Upgritkaffe som du håller dig mätt och fokuserad på genom hela dagen. Dricker du inte kaffe är te lika gott!

Tips för extra protein!

Mixa även ned 10 g Rent Kollagenproteinpulver.

Läs mer om kollagenprotein och dess effekter i kroppen här >>

Köp kaffepaket till reducerat pris här >>

 

Bulletproof - hög kvalitet från USA

Bulletproof Coffee

På en resa till Tibet plockade Dave Asprey upp idén om att blanda ner fett i sin kaffe då han såg hur lokalbefolkningen blandade jaksmör ner i sitt te för att få mer energi. Detta var startskottet på världssensationen Bulletproof Coffee som fått stor spridning de senaste åren.

Blanda en Bulletproof Coffee; fettkaffe

Så här gör du för att blanda en Bulletproof coffee, på svenska ofta kallat fettkaffe. Mixa men en stavmixer, en kopp Bulletproof coffee med 1 matsked Brain Octaine Oil (MCT-olja C8) och en matsked Ghee eller gräsbetat smör. Du får en krämig “latte” full av energi. Bulletproofs kaffe är labbtestat, håller högsta kvalitet och är odlat på hög höjd för att minimera risken av mögeltoxiner. Har du aldrig provat en fettkaffe med mct-olja så ska du vänja kroppen långsamt och börja med en tesked MCT-olja och sedan långsamt öka upp till en matsked. Se upp!

Mixa Bulletproof kaffe i mixer – se upp!

Om du blandar din Bulletproof kaffe i en mixer men lock så måste du hålla handen på locket när du mixar. Annars kommer värmen från kaffet göra att locket flyger av och du får din fina fettkaffe över väggarna i stället för i koppen! (Vis av erfarenhet…)

Effekten av Bulletproof Coffee

Om du dricker en Bulletproof kaffe till frukost och drar ner på onödigt socker och kolhydrater kommer du med stor sannolikhet uppleva ett jämnt fokus och skärpa under kommande timmar. Du får en jämn energi och mindre blodsockersvängningar om du drar ner på ditt socker och ersätter det med hälsosamma fetter från ditt fettkaffe.

Upgrits grundare dricker Bulletproof coffee

En av Upgrits medgrundare Mattias Ribbing har sin vana trogen druckit sin Bulletproof kaffe varje morgon i snart 7 år. Mattias som är trefaldig svensk mästare i minne har berättat i flertalet intervjuer hur han med hjälp av en lågkolhydratkost lyckats optimera sina prestationer under tävlingar.

Ett fettkaffe med många namn

Bulletproof kaffe har många smeknamn som, Bullet coffee, Butter coffee, Keto kaffe. Bullet kaffe, Mct kaffe eller på ren svenska, fettkaffe! Hur som helst hör du något av dessa smeknamn så är det mer eller mindre samma sak – och inte minst ett perfekt sätt att ge mer energi till kroppen med bra fetter!

Bulletproof produkter

Vi ä en av de få svenska återförsäljarna av Bulletproof och har ett brett sortiment av hälsosamma livsmedel och kosttillskott. Dessa tillsammans med alla kokböcker och hälsooptimeringsböcker har du alla förutsättningar att bli en bättre version av dig själv och bli Bulletproof!

 2022-01-12

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter