Gör så här:
- Sätt ugnen på 180 g varmluft eller 200 g vanlig ugnsvärme
- Smält kakaosmöret på svag värme tillsammans med kokosgrädden, vaniljpulvret samt 0,75 dl sötning
- Vispa det mjuka smöret med resten av sötningen så det blir fluffigt.
- Tillsätt rivet citronskal, äggulor (en och en), kollagenpulver samt fibersirap
- Vispa ned mandelmjöl och det smälta kakaosmöret. Häll i citronsaften samt limoncellon
- Vispa äggvitorna till hårt skum
- Vänd försiktigt ned äggvitorna i smeten
- Fäst ett bakplåtspapper (ej smörpapper) runt botten på en springform. Smörj formen (24-26 cm) med lätt smält kakaosmör och lite mandelmjöl. Grädda i 30 min. Kakan ska vara mjuk i mitten.
- Låt svalna i kylskåp (helst över natten innan den stjälps upp och ned.
- Pudra över med valfri sötning (valfritt)
- Njut!