Gör så här:
- Sätt ugnen på 180 grader.
- Sedan ta en bunke och mixa ihop gurkmejan, kollagenprotein, mandelmjöl, smör, kokossmör, fiberhusk, salt samt vaniljpulver till botten.
- Tryck ut degen i en form och förgrädda 8-10 minuter.
- Sänk ugnen till ca 150-160 grader.
- Ta en ny bunke och vispa ihop färskosten så den blir slät.
- Tillsätt kokossmör eller björksocker.
- Om du lyxar till det med kokossmör, mosa det innan du vispar ned det tillsammans med färskosten.
- Blanda ned de övriga ingredienserna och smaka av samt justera så det smakar gudomligt enligt dina smaklökar.
- Häll ostfyllningen ovanpå degen och grädda klart i ugnen ca 10 minuter.
- Riktmärke är att fyllningen inte ska se lös ut när du rör formen.
- Ta ut cheesecake och ställ kallt några timmar innan du serverar den och motar applåder för en gudomlig och oförglömlig smakupplevelse.
- Servera med Rent kokossmör