Gör egen Bulletproof choklad!

Fantastiskt god och nyttig choklad som du enkelt kan göra själv.

//Vännerna på Upgrit

Psst, glöm inte att du kan köpa varor för bullet coffee, MCT, kokossmör och andra tillskott på Upgrit!

Gör egen Bulletproof choklad!

Ingredienser

  • 2 dl ekologiskt kakaosmör
  • 2 dl MCT chokladpulver
  • 1 dl honung eller 8 droppar flytande stevia (kan uteslutas)
  • 1 krm vaniljpulver

Gör så här:

  • 1 Smält kakao smöret på medelhög värme i en skål över ett vattenbad. Om du använder honung i fast form så kan du addera den nu så att den smälter.
  • 2 Ta bort kakao smöret från värmen och blanda i chokladpulvret, honungen (om flytande) eller stevian och vaniljpulvret.
  • 3 Blanda alla ingredienser och se till så att inget vatten råkar komma i blandningen. Häll chokladmassan i chokladformar, plåt med bakplåtspapper eller glasform så att smeten kan stelna.
  • 4 Låt chokladen stelna i rumstemperatur, kylskåp eller frys. Ta sedan ut dem ur formen.
  • 5 rumstemperatur eller 3-4 veckor i kylskåp.