Gör så här:
- För glassen: ställ in kokosmjölken i kylskåpet i minst 1h.
- Häll av vätskan och vispa till en fluffig kokosgrädde i en kylskåpskall skål.
- Smält chokladen i vattenbadet och låt den sedan svalna.
- Vispa äggulorna och sötningen länge tills det är riktigt vitt och pösigt.
- Rör sedan ner lite i taget i den avsvalnade chokladen.
- Blanda i Upgrits MCT olja och vaniljpulver.
- Rör slutligen i kokosgrädden i chokladsmeten, börja med en sked och sedan resten.
- Ställ in i frysen i ca 2h eller kör i glassmaskin.
- För egengjorda nutellan: rosta nötterna i 10 minuter.
- Om nötterna har skal - gnugga bort skalen genom att lägga de rostade nötterna i en kökshandduk. i en ren handduk och gnugga bort skalen.
- Mixa sedan de skalade nötterna till nötsmör i en matberedare.
- Tillsätt kakao, vaniljpulver, salt, sötning och MCT olja.
- Mixa igen till bra nutella konsistens.
- Smakprovsdags! Njut direkt eller förvara chokladen i en lufttät burk i kylskåpet.