Snabb Ketochoklad

Är du en av de som bestämt sig att vardagar är en sockerfri och fikafri tid? Ha med dessa godbitar till jobbet eller väskan som hjälp när suget slår till. Planering och förberedelser är nyckeln för att lyckas med hållbar livskvalitet.

Snabb Ketochoklad

Ingredienser

Gör så här:

  • 1 Smält kakao smöret på medelhög värme i en skål över ett vattenbad. Om du använder honung i fast form så kan du addera den nu så att den smälter.
  • 2 Ta bort kakao smöret från värmen och blanda i chokladpulvret, honungen (om flytande) eller stevian och vaniljpulvret.
  • 3 Blanda alla ingredienser och se till så att inget vatten råkar komma i blandningen. Häll chokladmassan i chokladformar, plåt med bakplåtspapper eller glasform så att smeten kan stelna.
  • 4 Låt chokladen stelna i rumstemperatur, kylskåp eller frys. Ta sedan ut dem ur formen.
  • 5 Chokladen har en hållbarhet på ungefär en vecka i rumstemperatur eller 3-4 veckor i kylskåp.