Kokos & chokladtryfflar - hasselnötkrämsfyllning

Dessa bara smälter i munnen! Helt rena ingredienser och inga onödiga tillsatser över huvudtaget. Älskad av stora och små och passar perfekt att ha i kylen/frysen när Fröken sötsug kommer och knackar på.

Kokos & chokladtryfflar - hasselnötkrämsfyllning

Gör så här:

  • 1 Kokostryfflar: Ta fram en bunke och smält kakao och kokossmör försiktigt.
  • 2 Rör ner kokosmjölk och steviadroppar.
  • 3 Häll ca 75% av blandningen i små formar till ca hälften och ställ in i frysen.
  • 4 Ta fram en ny bunke och rör ihop ingredienserna till chokladfyllningen.
  • 5 Ta fram Kokostryfflarna ur frysen och gör en liten grop i den nästan stelnade formarna, häll i lite fyllning & toppa med resterande smälta kokosmassa.
  • 6 Förvara i kyl/ frys och ta fram en stund före servering.

Ingredienser

  • 1 dl eko kakaosmör
  • 1 dl eko kokossmör
  • 0,5 dl kokosgrädde
  • (Ev. några droppar stevia kokos)
  • 0,5 dl ren eko hasselnötskräm
  • 0,5 dl rent kollagenprotein
  • 0,5 dl MCT pulver med chokladsmak
  • (Alt 2 msk valfritt proteinpulver choklad + 2 msk kakao)