Paleo kladdiga chokladkakor

Paleo kladdiga chokladkakor

Gör så här:

  • 1 Sätt ugnen på 175 grader.
  • 2 I ett vattenbad - smält chokladen och kokosoljan/ghee tillsammans.
  • 3 Med en elvisp - vispa ägg och manuka honungen pösigt.
  • 4 Blanda i chokladblandningen och tillsätt resten av alla ingredienser.
  • 5 Tillsätt jordnötter om du vill innan du ställer in smeten i kylskåpet.
  • 6 Tillsätt jordnötter om du vill innan du ställer in smeten i kylskåpet.
  • 7 Eller tills smeten blivit så pass fast att det går att rulla bollar med händerna.
  • 8 Placera chokladbollarna på en plåt och grädde i ca 8-10 minuter.

Ingredienser

  • 80 gr mörk choklad
  • 1 msk kollagenprotein
  • 2 msk ghee/ kokosolja
  • 1 rågad msk ekologisk hasselnötskräm
  • 1 st ägg
  • 1 msk kokosmjöl
  • 1 krm bakpulver
  • 2 krm vaniljpulver
  • 0,5 krm havssalt
  • En skvätt MCT olja för extra hälsa
  • Valfritt att tillsätta 1-1,5 msk manuka honung
  • Valfritt att ha i jordnötter ca 1 dl