Proteinglass med jordgubbssmak

Mango & jordgubbsglass med extra kollagenprotein i eftermiddagssolen 🍨

Proteinglass med jordgubbssmak

Ingredienser

  • Fryst mango/jordgubbar
  • 2,5 dl kokosmjölk/kokosgrädde
  • 1 msk Rent Kollagenprotein
  • 1 msk Ren MCT olja för att öka hälsoeffekterna.

Gör så här:

  • 1 Mixa fryst mango och jordgubbar fint i en matberedare.
  • 2 Tillsätt kokosmjölk/kokosgrädde och mixa till glasskonsistens.
  • 3 Blanda i Rent Kollagenprotein och Ren MCT olja för att öka hälsoeffekterna.
  • 4 Ta fram ett glas eller djup skål. I botten smälter du hallon så de fortfarande är lite frysta och du kan mosa dem.
  • 5 Häll på all glass du vill ha.
  • 6 Toppa med jordnötssmör, smält kokossmör eller något du gillar och ha på frysta bär.
  • 7 Smaklig spis!