Pumpasoppa

En fantastiskt god soppa som räcker till ungefär 4 portioner.

Psst, glöm inte att du kan köpa produkter från helhetshälsa, BCAA, ashwagandha och andra tillskott på Upgrit!

Pumpasoppa

Gör så här:

  • 1 Skala butternut squashen och skär i mindre bitar. Rosta i ugn på 150 grader, cirka 30 minuter.
  • 2 Fräs kryddorna i MCT oljan och häll sedan i vatten, kokosmjölk och den rostade butternut squashen. Låt koka ihop i ca 5 minuter.
  • 3 Mixa soppan slät med en mixerstav. Tillsätt smör och mixa igen.
  • 4 Tillsätt äppelcidervinäger och smaka av med salt och peppar.
  • 5 Avsluta med att tillsätta kollagenproteinet och mixa försiktigt.
  • 6 Ringla över lite MCT olja

Ingredienser

  • 1 butternut squash
  • 1 msk MCT olja
  • 1 paket kokosmjölk
  • 1-2 cm riven ingefära
  • 1 tsk grön currypasta
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 1-2 msk smör
  • 4 dl vatten
  • 2 msk kollagenprotein
  • Salt och peppar