Sega bars med chokladsmak & toppade med hasselnötskräm

Hej! Här kommer ett recept skapat av Linda @lindabystrom i #upgritfamily. Hon har skrivit en hälsning till dig som funderar på att prova detta recept.

Det perfekta godiset för dig som gillar muskler och blodsocker kontroll. Sega bars med chokladkolasmak och toppade med världens godaste hasselnötskräm känns givet.

OBS: Det finns även möjlighet att ha i 1 dl av Upgrits kollagen, men segheten blev lite för bra för (haha). Linda hälsar att barsen behöver stå en stund i frysen för att kunna skära snygga bitar.

//Linda och vännerna på Upgrit

Sega bars med chokladsmak & toppade med hasselnötskräm

Gör så här:

  • 1 Mixa allt utom vatten i matberedare.
  • 2 Tillsätt vatten tills du får en stabil deg, stjälp ner i klädd matlåda och låt vila minst 8 timmar i kylen.
  • 3 Skär upp i bitar och toppa med hasselnötskrämen från @upgrit för extra magi.
  • 4 Önskar er en stark och muskulös jul!

Ingredienser

  • 150 gram havregryn.
  • 200 gram vassle/kollagen.
  • 50 gram ghee
  • 70 gram ekologisk kakao
  • 100 gram färska urkärnade dadlar
  • Flingsalt
  • 1/2-1 dl vatten