Kundrecensioner - 5 av 5

Helhetshälsa

Helhetshälsa är ett naturligt val för alla som bryr sig om sin grundläggande hälsa. Ordet naturligt är ett genomgående ord för helhetshälsa och rynkar du näsan åt långa innehållsförteckningar, handlar helst ekologiskt och föredrar hembakat istället för massproducerat så är du i linje med Helhetshälsa teamet.

Helhetshälsas produkter

Alla Helhetshälsas produkter är vegetariska och majoriteten är veganska. De undviker allergener som mjölk, gluten och soja samt försöker i största utsträckning att välja råvaror som är närproducerade och ekologiska. Helhetshälsa har även på de flesta produkter en YouTube-film på produktsidan för att ge dig maximalt med insyn och förståelse för vad det är du investerar i.

Helhetshälsas historia

Under 90-talet grundades familjeföretaget Helhetshälsa av familjen Bladh. Deras resa började i Umeå av den anledningen att komplettera vegetarisk kost med kvalitativa kosttillskott. Deras idé väckte intresset i ett flertal hälsobutiker och snabbt insåg de även efterfrågan av kosttillskott utan onödiga tillsatser.

Helhetshälsas produktutveckling

Helhetshälsas produktutveckling, tillverkning, lager och försäljning sker ”in-house” av den anledningen att de vill säkra hög kvalitet till dig som konsument. Helhetshälsa ser även vikten av hållbarhet och jobbar aktivt med det.

Vi på Upgrit har haft med Helhetshälsa länge och produkterna är uppskattade av många, främst vegetarianer och veganer. Produkterna är även snälla mot personer som lider av olika allergier. Är du vegan så läs produktbeskrivningen. De som är veganvänliga är godkända av Vegan Society. Är du osäker så kan du maila oss eller skriva i chatten du hittar längst ned i höger hörn på hemsidan.

Vårt utbud av Helhetshälsa

Hos Upgrit hittar du ett brett utbud av helhetshälsas produkter. Bland annat finns multivitamin för barn, kalcium/magnesium, L-lysin, magnesium, zink, ashwaganda, jodikelp, flytande zinkstatus, matsmältnignsenzymer, B12-vitaminer, kaprylsyra, MSM, AlgOmega3, Q10, probiotika, askorbinsyra och nyponpulver. Vissa av Helhetshälsas kosttillskott är certifierade av Europalövet. Om de är det ska det finnas ett grönt löv på burken.

Som alltid vill vi guida dig till din optimala hälsa på Upgrit. Vi har ett stort utbud av content i form av artiklar, recept, filmer på YouTube där vi heter Upgrit Talk’s samt våra sociala medier instagram, Facebook och LinkedIn. Det är bara att söka på @upgrit så dyker vi upp. Glöm inte signa upp dig på vårt nyhetsbrev som en i #upgritfamily.

Önskar du att vi tar in någon produkt eller har du frågor kring din investering i din kropp hos oss – maila [email protected] så ska våra experter hjälpa dig på rätt väg.

 Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter