Om oss

Vi på Upgrit har en gedigen bakgrund inom kost, hälsa, träning och funktionsmedicin. Vi har vigt våra liv åt vår egen och andras hälsa. Vår idé är att erbjuda marknadens mest potenta kosttillskott och livsmedel så att du slipper lusläsa innehållsförteckningar och högar av forskningsrapporter. Det har vi redan gjort åt dig.

Näring för optimal hälsa

Vill du förbättra din hälsa kommer du långt med god sömn, regelbunden motion och bra mat. Men ibland finns inte tid och energi att laga näringsrik mat, kanske inte heller kunskap eller motivation. Då är det lätt att bli offer för dagens stora utbud av processad skräpmat. Din kost kan därför behöva förstärkas med vitaminer, mineraler, bra fetter och andra vitala näringsämnen. Vi på Upgrit har en gedigen bakgrund inom kost, hälsa, träning och funktionsmedicin. Vi har vigt våra liv åt vår egen och andras hälsa. Vår idé är att erbjuda marknadens mest potenta kosttillskott, så att du slipper lusläsa innehållsförteckningar och högar av forskningsrapporter. Det har vi redan gjort åt dig. Vi har valt ut, valt bort och vaskat fram ett sortiment, som består av egenutvecklade Upgrit-produkter och spetsprodukter från några av världens mest respekterade varumärken. Många hittar du inte någon annanstans i Sverige.

Hjälp på vägen

Våra kosttillskott kan bidra till att stärka ditt immunförsvar, öka din fysiska och mentala förmåga. Några kan även underlätta återhämtning och viktminskning. Vissa kan till och med bidra till ett jämnare humör. Vi vill vara din guide till optimal hälsa. Hjälpa dig att bli en mer kapabel variant av dig själv, så att du känner sig starkare, piggare och får ut mer av livet. På upgrit.se får du de senaste nyheterna och hälsorönen presenterade på ett begripligt sätt. Din hälsoresa kanske inte alltid blir så enkel, men är samtidigt den mest givande resa du kan göra. Det engelska ordet ”grit” brukar användas om personer med driv och beslutsamhet att nå sina mål. Bra egenskaper att ha när du vill uppgradera dig själv.

Det hela började…

Sommaren 2013 föreläste Mattias Ribbing och Jonas Bergqvist vid samma konferens. De lärde känna varandra och blev snabbt goda vänner. Med olika bakgrunder och spetskompetenser, upptäckte de stora likheter mellan varandras förhållningssätt och områden. Mattias brinner för att få hjärnan att prestera optimalt. Jonas arbetar passionerat med förbättring av kroppens prestation och välmående. De har båda sökt sina egna vägar och hittat unika infallsvinklar som hjälpt många människor att nå resultat bortom vad de tidigare trott varit möjliga.

… med en grillkväll

Christine och Mattias har varit gifta sedan 2009 och länge delat tjusningen för utveckling och nytänkande. Med brett vetenskapligt kunnande och drivet självexperimenterande blir vardagen för detta par ofta till ett laboratorium med möjlighet till nytt utforskande och lärande. Efter en grillkväll tillsammans med Jonas och hans sambo föll alla pusselbitar på plats. Idén till Succeeder sedemera Upgrit var född. Det här var något som bara måste göras.