Kisel

Kisel som kosttillskott är en mineral med flera hälsofördelar och en viktig komponent för att upprätthålla hälsa och välbefinnande. Det stöder inte bara hudens och hårets hälsa utan spelar också en roll i benhälsan. Dess användning som kosttillskott har en lång historia och fortsätter att utforskas av forskare och hälsomedvetna individer.

Kisel

Kisel är en mineral som har en viktig roll i våra kroppar och anses vara en avgörande faktor för vår hälsa.  Vad har kisel som kosttillskott för betydelse för vår kropp.

Egenskaper och användning av kisel som kosttillskott

Kisel är känt för att vara viktigt för att upprätthålla starka ben, hud, hår och naglar. Dessutom anses det spela en roll i kollagenproduktionen, vilket är avgörande för hudens elasticitet och ungdomlig glans.

Kisel är även en mineral som tros kunna stödja benhälsa genom att öka benmineraldensiteten. Det har visat sig ha förmågan att bidra till att förebygga benskörhet och frakturer hos äldre personer.

Historia om användningen av kisel som kosttillskott

Användningen av kisel som kosttillskott har ökat i popularitet under de senaste åren, men dess historia går tillbaka långt i tiden. I antikens Kina användes kiselsyra som en form av traditionell medicin för att främja hälsa och skönhet. Under 1970-talet började forskare undersöka kiselens roll i kroppen och dess potentiella hälsofördelar.

 

Filtrera

Varumärken

Beredningsform

Lagerstatus

Kampanj

Pris