Bor

Bor är ett mångsidigt grundämne med en rad olika användningsområden . Bor används bland annat inom medicin och hälsa. Det används i vissa läkemedel för att behandla olika sjukdomar och tillstånd. Bor har också visat sig ha vissa hälsofrämjande egenskaper, såsom att förbättra bentäthet och hjälpa till att förebygga benskörhet.

Bor

Bor är ett grundämne som tillhör gruppen halvmetaller. Det förekommer naturligt i form av mineraler som borax och kiselborat. Bor  har en rad olika användningsområden.

Användningsområden för bor

Bor används bland annat inom medicin och hälsa. Det används i vissa läkemedel för att behandla olika sjukdomar och tillstånd. Bor har också visat sig ha vissa hälsofrämjande egenskaper, såsom att förbättra bentäthet och hjälpa till att förebygga benskörhet.

Bor är faktiskt ett essentiellt näringsämne för växter och används för att förbättra växters tillväxt och utveckling. Det bidrar till att öka förbättra kvaliteten på jordbruksgrödor.

Bor är ett naturligt förekommande grundämne och finns i jord, vatten och luft. I små mängder är bor ofarligt för miljön och människors hälsa. Dock kan höga halter av bor vara giftiga och ha negativa effekter på både människor och djur.

 

 

Filtrera

Varumärken

Beredningsform

Lagerstatus

Kampanj

Pris