Tandvård

Tandvård är en viktig del av att upprätthålla en god hälsa och välbefinnande. Genom att följa grundläggande rutiner som regelbunden tandborstning, användning av tandtråd och besök hos tandläkaren kan man förebygga och behandla tandproblem. Tandvård för barn är särskilt viktig för att lära dem goda vanor och för att upptäcka eventuella problem i ett tidigt skede. En god munhälsa har också en koppling till en övergripande god hälsa och välbefinnande.

Fler val inom Tandvård:

Tandvård

För att upprätthålla en god munhälsa är det viktigt att följa några grundläggande rutiner. Regelbunden tandborstning två gånger om dagen med tandkräm och användning av tandtråd eller mellanrumsborstar för att rengöra mellan tänderna är viktiga steg. Det är också viktigt att undvika att konsumera för mycket socker och att regelbundet besöka tandläkaren för undersökningar och rengöring.

Tandvård för barn

Tandvård för barn är en viktig del av tandvården, eftersom tidiga vanor och rutiner kan påverka deras munhälsa under resten av deras liv. Det rekommenderas att ta med barn till tandläkaren vid en tidig ålder för att vänja dem vid tandvårdsbesök och för att upptäcka eventuella problem i ett tidigt skede.

Barn bör lära sig att borsta sina tänder regelbundet och använda tandtråd när de når rätt ålder. Det är också viktigt att undvika att ge barn för mycket sockerhaltiga livsmedel och drycker, eftersom detta kan öka risken för karies.

 

Filtrera

Varugrupper

Varumärken

Beredningsform

Lagerstatus

Kampanj

Pris