Kundrecensioner - 5 av 5

Acetrack - direkt kvitto på om du bränner fett eller kolhydrater

Acetrack - direkt kvitto på om du bränner fett eller kolhydrater

Verktyget som bekräftar om kroppen bränner fett eller kolhydrater genom en utandning. 

 

Är du trött på trendiga dieter, olika träningsmetoder, men är beredd att göra en livsstilsförändring? Då kan den vara en god ide att börja lyssna på din egen kropp och mäta dina ketonnivåer!

 

I dagens tekniksamhälle är vi vana vid snabb stimulans och feedback inte minst från våra mobiltelefoner. Tur då att kroppen fortfarande är mer komplex än tekniken.

 

Om vi tänker att vi ska testa en kosthållning (tillexempel paleo kost, låghydratkost, ketogen kost, carnivore, 5:2, periodisk fasta, stenålderskost, GI metoden) och kroppen inte ger feedback på vågen eller utseendemässigt inom kort så är det många som allt för snabbt byter kosthållning, det stressar kroppen och skapar obalanser. Acceptera att det kommer ta tid och lär känna din egen kropp, allt går inte att lösa på en gång! Men med god insikt och mätningar av din egen unika kropp kan stora förändringar ske.  

 

Acetrack är ett verktyg som direkt efter en utandning visar om din kropp har börjat bränna fett och hur mycket. Målet med lågkolhydratkost och ketogen kost är att kroppen ska börja omvandla energi till ketoner i levern. Med andra ord är målet att genom en lågkolhydratskost ställa om till en fettbaserad energiförsörjning istället för kolhydrater/glykos.

 

AceTrack är ett verktyg som tillfredsställer vårt behov av direkt feedback och stimulans. Vill du börja kontrollera och mäta din livsstilsförändring till en förbättrad metabola hälsa läs om Acetrack här >>

 

Psst, glöm inte att du kan köpa kollagen kosttillskott, probiotika kapslar, hasselnötskräm och andra tillskott på Upgrit!

 Läs mer


2020-10-24

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter