Mangoglass med MCT-olja och EKO cashewsmör

Mangoglass med MCT-olja och EKO cashewsmör

Ingredienser

  • Ett paket fryst mango (250 g)
  • 1 paket (2,5 dl) kokosmjölk/kokosgrädde
  • 2 msk ekologiskt kokossmör
  • 1 msk MCT-olja
  • 3 msk Rent Kollagenprotein
  • Ekologiskt och rent cashewsmör/mandelsmör efter önskad mängd

Gör så här:

  • 1 Mixa den frysta mangon i matberedare, tillsätt sedan 2,5 dl kokosmjölk, MCT olja och kollagenproteinet.
  • 2 Mixa igen tills du får glass.
  • 3 oppa med något av marknadens renast eoch kvalitetssäkra nötsmörer eller härligt Rent kokossmör.
  • 4 Kokossmöret går att smälta och ringla över som varm kokossås. Drömmigt gott!